Kisvárda Master Good – Visszatérni a győzelem útjára

Akt.:
Bíznak a Haladás elleni eredmény megismétlésében
Bíznak a Haladás elleni eredmény megismétlésében - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Nehéz meccsnek ígérkezik a mezőkövesdiek kisvárdai vendégjátéka.


Szombaton ismét hazai pályán küzdhet bajnoki pontokért a Kisvárda Master Good. Az élvonalbeli focibajnokság újonca azt a Mezőkövesdet fogadja, amelyikkel az NB II.–ben már találkozott, mégpedig a 2015/16–os szezonban. Akkor a mezőkövesdi mérkőzést a szabolcsiak nyerték 1–0-ára Erős Gábor góljával. A kisvárdai találkozó gól nélkül ért véget.

Három döntetlen idegenben

Ami a mostani pontvadászatot illeti, a Kuttor Attila irányította kövesdiek a hatodik helyen tanyáznak. Idegenben még nem nyertek, háromszor ikszeltek (Debrecenben és Újpesten 1–1, az MTK–nál 2–2 volt az eredmény. A Vidi vendégeként kikaptak 3–1-re. A mezőkövesdieknél játszik Cseri Tamás és Koszta Márk, akik korábban kisvárdai játékosok is voltak.

A múlt szombaton Dajka László együttese a Loki csapatát látta vendégül, a debreceniek végül egy tizenegyesből szerzett góllal nyerték az edzőmeccset.

Néhány változás a játékban

– Egy döntetlenszagú találkozó volt, sokkal jobban játszottunk mint korábban. Két gól szereztünk, amit mi úgy láttunk, hogy nem lesről. A debreceniek egy tizenegyesből találtak a kapunkba. Összegezve a mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket – pillantott vissza az edzőmeccsre Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

– Azt követően a szakmai stáb tagjaival leültünk és átbeszéltük egymás között a történéseket. A stáb úgy döntött, hogy csinálunk néhány változást a játékunkban. Ezzel teltek a napok, próbálunk a játék egy–két szegmensében precízebben futballozni és javulni. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy összeszokott és az utóbbi hetekben nagyon jó formát mutató csapat lesz az ellenfelünk, ám nekünk a hazai pályát továbbra is úgy kell tekintenünk, hogy muszáj pontot, pontokat szereznünk – így Dajka László.

Ami a keretet illeti, Gosztonyi András öt sárga lap miatt nem játszhat. Hej Viktor, Mihajlo Rjasko és Temur Parcvanija sérült, Jánvári Gábor is még a maródiak listáján szerepel.


Kisvárda vs. Mezőkövesd - Ön szerint mi lesz a mérkőzés eredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Labdarúgás: NB I.

11. forduló, szombat. Szombat. Kisvárda Master Good SE–Mezőkövesd. 17., v.: Kisvárda: Felipe – Izing, Vári, Ene, Pico – Sassá, Karaszjuk, Lukiancsuk, Protics – Horváth, Ilics.

Haladás–MOL Vidi 17

MTK–Honvéd 17

DVTK–Újpest 17

DVSC–Paks 17

Puskás Akadémia–FTC 19.30

ML
hirdetés