A Balmaz edzőjét vinné a Kisvárda

Horváth Ferenc
Horváth Ferenc - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros, Kisvárda – Révész Attila, a várdaiak sportigazgatója már beszélt Horváth Ferenccel.

Az újonc Kisvárda hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott Kondás Elemér vezetőedzővel a csapat gyenge rajtja miatt. Mint ismert, a gárda két négygólos vereséggel indította az NB I-es szezont. A szabolcsi klub vezetősége arra jutott, hogy más habitusú és munkamódszerű trénerre van szükségük.

Az ideiglenes megoldást hamar megtalálták a várdaiak: a következő mérkőzésre Kocsis János készíti fel a gárdát Erős Gábor segítségével, Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett.

Magyart akarnak

Hosszú távon azonban nem kizárt, hogy a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szakvezetője, Horváth Ferenc lesz a megoldás. Révész az országos sportnapilapnak elismerte, már beszélt a 45 éves edzővel.

„A hosszú távú terv, hogy házon belül oldjuk meg az edzőkérdést, ugyanakkor nem titok, hogy beszéltem Horváth Ferenccel az esetleges közös munkáról, az ő habitusa illene a csapathoz. Őt azonban szerződés köti a Balmazújvároshoz, így a klubbal is egyezségre kellene jutni. Egyébként rengeteg edzőt ajánlottak nekünk, de sok mindent mérlegelni kell, mielőtt egy ilyen horderejű döntést meghozunk. Annyit azért elárulok, hogy magyar edzőt szeretnénk a csapat élén látni” – mondta Révész.

Olvasóink emlékezhetnek rá, hogy a Balmazújváros a hétvégén 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Dorogtól az NB II. első fordulójában.

HBN


Rjasko az idén már nem léphet pályára a kisvárdaiak színeiben
Kisvárda - Kondás Elemér és a Kisvárda útjai elváltak hétfő délután – a Videoton és a Bp. Honvéd elleni 0–4 után közös megegyezéssel bontottak szerződést. Megkezdődtek a tárgyalások Kedden az edzést a tréner eddigi segítői, Erős Gábor és Kocsis János tartották. Révész Attila sportigazgató érdeklőd...

Kisvárda - A ragyogó tavasz után viharos gyorsasággal változtattak az élvonalba frissen feljutott, ott két vereséggel kezdő Kisvárdánál. „Klubunk vezetősége mérlegelve a felnőtt csapat eddigi teljesítményét és a két bajnoki összképét, megbeszéléseket folytatott Kondás Elemér vezetőedzővel. A felek...Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés