A Kisvárdának nem tett jót a szünet

Akt.:
Debreceni VSC vs. Kisvárda Master Good
Debreceni VSC vs. Kisvárda Master Good - © Fotó: Derencsényi István
Kisvárda – Az NB I. újonca Dajka László kinevezése óta először szenvedett vereséget.

A múlt héten Magyar Kupa-fordulót rendeztek, ami utólag úgy tűnik, nem tett jót a lendületbe jött Kisvárda Master Goodnak.

Dajka László kinevezése óta az újonc kétszer döntetlent ért el, majd megverte idegenben az MTK-t, legutóbb pedig a Haladás ellen parádézott és győzött 4-1-re.

Debrecenben is jól kezdtek a szabolcsiak, hiszen Horváth Zoltán találatával gyorsan előnybe kerültek – Rados Protics játszotta meg a csatárt kitűnően.

A Kisvárdának innentől kezdve nem volt sürgős, a DVSC azonban sokáig nem tudott egyenlíteni. Nem úgy a második félidőben, amikor a szünetben beállt Takács Tamás fejelt pontosan, majd nem sokkal később Barna Szabolcs, ugyancsak fejjel juttatta kapuba a labdát Bódi Ádám nagy kapufája után.

Hátrányban már talán többet volt a labda a Várdánál, ám igazán nagy helyzetig nem jutott, a hazaiak azonban kontráztak és Takács a 84. percben el is döntötte a bajnokság legkeletibb rangadóját.

Labdarúgás: NB I., 9. forduló

Debreceni VSC–Kisvárda Master Good 3–1 (0–1)

Debrecen, 2826 néző, v.: Kassai (Albert, Buzás)

Debreceni VSC: Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Barna – Varka K., Csősz (Könyves, a szünetben), Haris, Bódi – Szécsi (Jovanovic, 76.), Berecki (Takács T., a szünetben). Vezetőedző: Herczeg András.

Kisvárda Master Good: Felipe – Anderson, Ene, Vári, Protics – Gosztonyi (Sassá, 61.), Lucas, Misic (Karaszjuk, 56.), Melnik – Ilics (Negrut, 76.), Horváth Z. Vezetőedző: Dajka László.

Gól: Takács T. (55., 84.), Barna (65.), ill. Horváth Z (9.).Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés