Árokban végezte egy kisbusz Porcsalmán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 31-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vasárnap tizenhárom alkalommal vonultak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói szabadtéri tűzhöz. Tiszabercelen száraz fű, nádas és nyárfaerdő aljnövényzete égett foltokban mintegy húsz hektáros területen. A kiemelt riasztási fokozatú tűzesethez a nyíregyházi és a kisvárdai hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. A lángokat három vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal fékezték meg a beavatkozók.

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy kisbusz vasárnap Porcsalmán. A balesethez a csengeri önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a jármű áramtalanítását végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Egy nyolc négyzetméteres műhely égett vasárnap délután Kisvárdán, a Mátyás király utcában. A kisvárdai, a záhonyi és a cigándi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos az épület oltását megkezdte és kettő gázpalackot is kihozott onnan. A tüzet a beavatkozók kettő vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Tiszavasváriban egy személygépkocsi égett teljes terjedelmében vasárnap este. A tűzesethez a tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a járművet. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés