Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek a megyéből

By cziffraandi
Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek a megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Péter 22 éves kisvárdai lakos és eddig ismeretlen három társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint B. Péter és társai 2013. december 26-án egy kisvárdai söröző előtt előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 34 éves jéki férfit és 27 éves élettársát. A rendőrök B. Pétert elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított társait a rendőrség még keresi.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Zsolt 28 éves aranyosapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 25-én betört egy aranyosapáti lakóházba, ahol értékek után kutatott de az ott lakók megzavarták és elmenekült. A rendőrség a férfit elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságKisvárda.
SZON.HU


hirdetés