ByeAlex: Mi is alig hittük, hogy ez megtörténik…

Hiro és a Senkise – Alex és Gergő – a közös dal klipjének forgatásán
Hiro és a Senkise – Alex és Gergő – a közös dal klipjének forgatásán - © Fotó: Facebook
Fényeslitke – Zuhanyzás közben született meg a szám, amivel világmárkát reklámoznak.

Több mint kilencmillió megtekintésnél jár ByeAlex Schmidt Gergővel közös formációja, a Senkise és az AK26-ból ismert, de szólókarrierjét is kiválóan egyengető Hiro közös dala, a korskorskors. A napokban végigsöpört az interneten: a világmárka legújabb reklámspotjában is felcsendül a bulihimnusz.

Nem tett semmi rosszat

A fényeslitkei énekes Facebook-oldalán jelentette be a hírt, azt írta: „Mi is alig hittük, hogy ez megtörténik, de a kiadónkon keresztül (ráadásul nem direkt) eljutott a Korshoz a dalunk. Ők meg megkérdezték, mi lenne, ha…” A poszt alatt azonnal megindult a kommentáradat, a hozzászólók nagy része gratulált a dal sikeréhez, de voltak olyanok is, akik igyekeztek elrontani a fiúk örömét.

Néhány órával később Alex újabb posztot tett közzé, ­amiben megköszönte a ­rajongók szeretetét, megjegyezve: „Jólesik látni, hogy sok utálkozó-mocskolódó komment mellett rengeteg támogató is van. Pedig nem lettem sem világsztár, sem rosszat nem tettem, csak (megint) írtam egy dalt, ami megtetszett a márkának, ennyi. Tembo, illetve Hiro ­barátom, na meg King BJ ­nélkül sosem lett volna olyan jó, amit pár hónapja zuhanyozás közben kitaláltam…” Egyben ígéretet tett a ByeAlex és a Slepp fanoknak, hogy novemberben érkezik az új dal, ami igazi szerelmes szám lesz.

KM

Címkék: , , ,


Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés