Döntő szettek egész sora Fehérgyarmaton

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz: NB-s csapatbajnokságok: Az NB I-es és NB II-es csapataink számára ezúttal nem termett babér.

NB I, férfi

Diósgyőri VTK II–Apagy SE 10–8

A legjobb összetételben szereplő diósgyőriek ellen is volt esélye a pontszerzésre az Apagynak, amely 6–3-ra és 7–5-re is vezetett, ám ekkor két váratlan vereséggel elszálltak a pontszerzési esélyek. Győztek: Jeszenszki 3, Poór T., Hodász 2-2, a Jeszenszki, Hodász páros 1.

ASE Szécsény II–Nyírbátori ASE 11–7

Nagyon nehezen tudtak megbarátkozni a nyírbátori játékosok a szécsényiek termével, de egy kis szerencsével a döntetlen így is elérhető lett volna. Gy.: Molnár D., Terék N. 3-3, Vígh T. 1.

NB II, férfi

Apagy SE II–Gödöllői EAC II 3–15

Az előrehozott, bajnokságbeli utolsó mérkőzésén nem tudta megnehezíteni esélyesebb riválisa dolgát a végére kissé szétesett Apagy. Gy.: Pacuk P. 1/1, Kiss Z. és a Pacuk P., Kiss Z. páros 1-1.

Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza–VSE Dunakeszi 4–14

A veretlenül listavezető, már bajnok Dunakeszi bizonyították, hogy kiemelkednek a bajnokságból. Gy.: Király Cs., Fodor G., Joó Z. és a Fodor G., Király Cs. páros 1-1.

NB III

Záhonyi VSC–Apagy SE III 14–4

Izgalmas, fordulatoktól sem mentes mérkőzést sikerült megnyernie a záhonyi csapatnak. Gy.: Csépke 4, Nagy A., Sütő L. 3-3, Petró L. 2, a Petró L., Sütő L. és a Nagy A., Csépke páros 1-1, illetve Benga 2, Bodrogi F., Németh F. 1-1.

Apagy SE III–Hajdúszoboszlói AK 4–14

Ilyen összetételben reális eredmény született. Gy.: Benga 2, Vakály, Papp S. 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Teva-Debrecen SE II 7–11

Elképesztő, négyórás küzdelmet hozott a mérkőzés, a 18 összecsapásból 11 volt döntőszettes, és bár ezek közül a gyarmatiak hatot is megnyertek, de a maradék ötöt is meccslabdákról veszítették el. Gy.: Bánik 3, Szilágyi Z. 2, Bartha M. és a Balogh A., Bánik páros 1-1.

Teva Debrecen SE III–Várdai ASE 2–16

Fölényes győzelmet aratott a Kisvárda. Gy.: Varga P., Márföldi, Pokol P. 4-4, Újvári 3, a Varga P., Márföldi páros 1.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés