Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a Kisvárdán késelő fiatalt

Akt.:
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a Kisvárdán késelő fiatalt
© Fotók: police.hu / blikk.hu
Kisvárda, Nyíregyháza – A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája 2018. február 5-én csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárásban elrendelte fiatalkorú B. M. gyanúsított előzetes letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. február 2-án éjszaka egy kisvárdai sörözőben szórakozott. Éjfél körül szóváltásba keveredett egy férfival, ezért a biztonsági őr távozásra szólította fel. Ezután a gyanúsított az utcán ingerülten kiabálta, hogy megöli a sértettet és a társaságában lévő személyeket. Amint a sértett kilépett a presszó ajtaján, a gyanúsított egy kést rántott elő a zsebéből, amivel megvágta a férfi nyakát. A sértett védekezni próbált, mire a gyanúsított még négyszer megvágta őt az arcán és a fején. Időközben kijöttek az utcára a sértett társaságában lévő személyek is, és a sértett segítségére siettek. Ekkor a gyanúsított a sértett védelmében fellépő egyik férfit hátulról, deréktájon szúrta.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a hatóság elől megszökne vagy elrejtőzne, illetve tanúk befolyásolásával megnehezítené az eljárás lefolytatását.

A végzés jogerős.

– Dr. Toma Attila, sajtószóvivő –


Egy zsúfolt szórakozóhelyen nem ritka, hogy konfliktushelyzet alakul ki
Kisvárda - A péntek éjszaka késsel megsebesített fiúkat még kórházban ápolják. A megszúrt fiú édesanyja nem érti, mindez hogy történhetett meg. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három 16 éves kisvárdai fiú ellen a Kisvárdai Rend...

Illusztráció: getty images
Kisvárda - Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három 16 éves kisvárdai lakos ellen a Kisvárdai Rendőrkapitányság – tájékoztatta lapunkat Fehérvári Marietta. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: ...Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés