Jöhet a második félidő!

A kék nadrágos tiszakanyáriak folytatják a Tarpa elleni meccset
A kék nadrágos tiszakanyáriak folytatják a Tarpa elleni meccset - © Fotó: Pusztai Sándor
Tarpa, Tiszakanyár – Szerdán folytatják a hétvégén félbeszakadt meccset.

Míg Kisvárdán az NB I.-es bajnokit bő negyven perces csúszással elkezdték és végig is játszották, addig a megyei első osztályban, Tarpán csupán negyvenöt percig engedte a játékvezető a köddel való küzdelmet.

A lefújás pillanatában 3–2-re vezetettek a hazaiak a Tiszakanyár ellen – szerdán 15 órakor ilyen állásról folytatódik a második félidő.

– Játékosként és edzőként sem voltam még hasonló szituációban – mondta Márton István, a Tarpa edzője. – Még ha néhány nap csúszással is, de jobb, hogy most letudjuk a mérkőzést, így még mindenkiben frissek az emlékek. Mindenképpen az a cél, hogy legalább megőrizzük az előnyünket, de nagyon oda kell figyelni, hogy ne kényelmesedjünk el a vezetés miatt.

– Annyi előny lesz, hogy élesben láttuk az ellenfelet, tudjuk, mit akarnak játszani – ezt már a kanyáriak trénere, Csáki Róbert mondta. – A második félidőben általában jobbak vagyunk, most viszont olyan, mintha két első félidőt játszanánk, ez nem biztos, hogy szerencsés a számunkra. Egyetemi és munkahelyi elfoglaltságok miatt lesznek hiányzóink, de szeretnénk pontot szerezni.

Mások is megegyeztek

További hír, hogy a versenybizottság egyik csapatot sem találta vétkesnek, amiért elmaradt a Záhony-Tiszaszentmárton-Ajak mérkőzés a Nyírerdő-csoportban (a hazaiak játékengedélye eltűnt a találkozó előtt), így a két gárda megegyezett abban, hogy november 23-án lejátsszák a meccset.

MKKisvárda.
SZON.HU


hirdetés