Kedden is a vihar utáni károk miatt riasztották a tűzoltókat Kisvárdán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Hömpölygött a víz az utcákon
Hömpölygött a víz az utcákon - © Forrás: YouTube
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két nagyméretű fa az úttestre dőlt kedden reggel Kisvárdán, a Török utcában. A város hivatásos tűzoltói láncfűrésszel és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Szintén Kisvárdán a Petőfi utcában kerítésre és garázsra dőlt fák eltávolításánál dolgoztak a tűzoltók, míg Mátészalkán, az Ipari út egyik telephelyén egy melléképületre szakadt fa eltávolítása adott feladatot a város hivatásos tűzoltóinak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagy mennyiségű esővíz eltávolításához kérték az egyik kisvárdai közintézménynél a tűzoltók segítségét a délelőtti órákban a Szent László utcában, ahol berendezési tárgyakat veszélyeztette a víz, itt motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Hulladéktároló körül az összehordott szemét gyulladt meg kedden délután Tiszavasváriban, az Erdő utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Illusztráció: Vihar Kisvárdán
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből. Harmincnégy esetben vonultak hétfőn az átvonuló vihar miatt a tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kisvárdai járás területén tizenkilenc esetben útra borult fák...
Kisvárda - Szeptember 3–án délután öt óra körül szürke felhők és nyomasztó, páradús levegő volt észlelhető Kisvárdán. Nem is sokára széllel meg is érkezett, s esni kezdett a sűrű eső és bizony jött vele a jég is. Szerencsére az eső mérsékelte a borsó, meggy és idomtalan nagyságú jegek kártékony h...Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés