Kemény küzdelmet és elkötelezettséget vár a mester

A kisvárdai játékosok bizakodva várják a rajtot
A kisvárdai játékosok bizakodva várják a rajtot - © Fotó: Neviczki Csaba
Kisvárda – A kisvárdai együttes több tagja is most debütál a magyar bajnokság élvonalában.

Vasárnap hazai pályán kezdi meg az NB I.-es bajnoki küzdelmeket a Kisvárda Master Good SE női kézilabdacsapata.

Első mérkőzésén az élvonalba frissen feljutott Mosonmagyaróvárt fogadja Vlatko Djonovics csapata. A kisvárdai együttes hetedik helyen fejezte be a tavalyi szezont, amely jelentős előrelépés volt az azt megelőző idényhez képest, amikor is a kiesés ellen küzdött a gárda. A klub vezetői azonban még előrébb szeretnének lépni, ezért az előző évekhez hasonlóan ezen a nyáron is alaposan bevásároltak.

– A csapat minden tagja várja már a bajnokság kezdetét. Együttesem számos tagja először játszik majd a magyar bajnokságban, és mindenki szeretne igazán jó játékot mutatni. A héten természetesen az edzőtábor és a felkészülés alatt elsajátított taktikai elemeket gyakoroltuk, de ezek pontos elsajátításához több időre lenne szükség, mivel tizenhárom új játékos érkezett. Remélem, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak leszünk – fogalmazott Vlatko Djonovics.

– A Mosonmagyaróvár egy feljutó csapat az első osztályban, de nagyon jó játékosaik vannak. Nem lesz könnyű megverni őket.

Minőségibb játék

– Ebben az évben több hasonló képességű játékosunk van, így minőségibb játékot tudunk mutatni, mint az elmúlt szezonban. A mérkőzésen kemény küzdelmet és elkötelezettséget várok, ha sikerül ehhez tartania magát a csapatnak, akkor nem maradhat el a győzelem – így a monte­negrói tréner.

– BB –


Kézilabda. NB I., női

Az 1. forduló műsora

Szombat: Eszterházy SC-ÉRD, MTK Budapest-FTC-Rail Cargo Hungaria, Győri Audi ETO KC-Alba FKC, Békéscsabai ENKSE- Moyra-Budaörs Handball, Siófok KTC KFT-DVSC SCHAEFFLER, GVM Europe-Vác- DKKA (mind 18).

Vasárnap: Kisvárda Master Good SE-Mosonmagyaróvár, kisvárdai sportcsarnok, 17.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés