Kertbe hajtott egy autó Dombrádon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az útról lesodródott és egy kertbe hajtott egy személygépkocsi péntek délben Dombrádon, az Ady Endre utcában. A balesetben hárman könnyebben sérültek. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután a 41-es számú főúton, Apagy közelében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Fél hektáros területen, foltokban gyulladt meg a száraz aljnövényzet pénteken, Penészleken, a Vasvári Pál utca mögötti területen. A nyírrbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseményeknél kellett még a tűzoltóknak beavatkozniuk Tyukod külterületén, valamint Kisvárda és Ajak között, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Teljes terjedelmében égett egy százharminc négyzetméteres kukoricatároló péntek este Vállajon, a Szabadság utcában, ahol a lángok a szomszédos csűr tetejére is átterjedtek. A mátészalkai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés