Kisvárda Master Good – A Ferencváros esélyt sem adott nekik

Kisvárda Master Good – A Ferencváros esélyt sem adott nekik
© Illusztráció: KM-archív
Kisvárda – A labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Kisvárda Master Good 2-0-s vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában, ám még ennél is nagyobb lehetett volna a különbség.

Az éllovas ferencvárosiak az első perctől kezdve érvényre akarták juttatni a két csapat közötti különbséget, sorjáztak a beadások és a veszélyes szögletek a kisvárdai kapu elé. Két sarokrúgásból gól is született: Abraham Frimpong védhetetlenül fejelt a kapuba, Miha Blazic pedig egy elé pattant labdát juttatott a kapuba a védőjével a nyakán.

A szünet 2-0-s hazai előnynél érte a feleket, ám még ez az eredmény is hízelgő volt a szabolcsiak számára, akiknél Felipe egyszer nagy bravúrral hárította Fernando Gorriarán lövését, majd a játékrész hajrájában az üresen maradt Davide Lanzafame fejesét tolta a lécre.

A fordulást követően kezdeményezőbben lépett fel a Kisvárda, ám ez is csak egy veszélyesebb szituációt eredményezett és csupán néhány percig tartott. Az FTC uralta a második félidőt is, sőt, a hajrában még közel járt az újabb gólhoz, ám Lovrencsics Gergő távoli lövése a lécen csattant.

A Kisvárda immáron hét meccse nyeretlen a bajnokságban.

Ferencváros–Kisvárda Master Good 2–0 (2–0)

Groupama Aréna, 7543, v.: Vad II (Huszár, Bornemissza)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Frimpong, Heister – Sigér, Leandro (Rodríguez, 75.) – Varga R., Gorriarán (Bőle, 84.), Petrjak – Lanzafame (Böde, 78.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov.

Kisvárda: Felipe – Lukjancsuk, Beriosz, Ene, Vári – Lucas, Mitosevics (Karaszjuk, a szünetben) – Gosztonyi, Milevszkij, Sassá (Ilics, 75.) – Negrut (Horváth Z., 64.). Vezetőedző: Dajka László.

Gól: Frimpong (21.), Blazic (33.).

Percek, események

21. perc: Petrjak jobb oldali szögletére Frimpong érkezett középen, nyolc méterről a kapu jobb oldalába fejelt, Felipe csak hozzáérni tudott a labdához, de a gólt nem tudta megakadályozni, 1– 0.

33. perc: Varga szögletét Leandro fejelte le, Blazic a védőjével a nyakán a kapura fordult és két méterről a kapuba pöckölt, 2–0.

– MTI –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés