Kisvárda Master Good – A határozatlanság döntött

A sötét mezes Honvéd igen masszívan védekezett
A sötét mezes Honvéd igen masszívan védekezett - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Dajka László szerint lehetett volna szorosabb az eredmény, ám szombaton így alakult.

Ez sikertelen hétvége volt, a Kisvárda Master Good élvonalbeli csapata szombaton, a megyei I. osztályban szereplő második számú együttes pedig vasárnap kapott ki. Mindkét csapatot háromszor mattolta az ellenfele, a megyei alakulat szépségtapaszként szerzett egy gólt.

Kimaradt hazai helyzetek

– Összességében a Honvéd győzelem megérdemelt – kezdte a meccs értékelését Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője . – Próbáltunk mi is masszívak lenni és felnőni a feladathoz. Sajnos, könnyű gólokat szerzett a Honvéd, amelyeket mi ajándékoztunk nekik.

– Nagyon komoly hibákat követtünk el, amelyeket kihasznált ellenfelünk, mi pedig nem tudtunk élni azokkal a lehetőségekkel, amelyek előttünk adódtak. Nagyon stabilan, masszívan védekezett a Honvéd, ami nem véletlen, hiszen elég ha csak ránézünk a tabellán a kapott góljaik számára – 13 meccs mindössze 8 kapott gól, a legkevesebb a mezőnyben, a szerk. – Mi sem tudtuk bevenni a kapuját, sajnos ebben a mérkőzésben most ennyi volt. Talán lehetett volna kicsit szorosabb, ám ez így alakult.

– Úgy vélem, nem is a kihagyott lehetőségeink, hanem a félpályánál elveszített labdák, a saját kapunk előtti határozatlanság miatt született meg ez az eredmény.

– Ezek biztosan kijavíthatóak és vannak meccsek, amikor jönnek a hibák, máskor nem és vannak képességbeli gondok is. Ám ezen a meccsen is becsülettel végezte a csapatom a munkáját. Ma ennyire volt ez elég – így Dajka László.

Szombaton ismét itthon az Újpest lesz az ellenfél, sajnos a Honvéd ellen vállsérülést szenvedett Gosztonyi András nem játszhat.

És még valami. A Fradi elleni stadionavatón kiállított és négy hónapra eltiltott kétszeres ukrán válogatott, Anton Sinder az ukrán élvonalban szereplő Olimpik Donecknél kapott szerződést.

MLKisvárda.
SZON.HU


hirdetés