Kisvárda Master Good – A magyar Xavi és a bolgár edző nagy találkozása

Erős Gábor és korábbi plovdivi edzője, Nedelcho Matusev a hotel folyosóján
Erős Gábor és korábbi plovdivi edzője, Nedelcho Matusev a hotel folyosóján - © Fotó: Bodnár Tibor
Kisvárda – Ismerősökbe botlottak a várdaiak Törökországban, Erős Gábor nagyon megörült korábbi trénerének.

A munka mellett a nagy találkozások napjai ezek a Kisvárda Master Good futballistái számára. Az NB II-es futballcsapat éppúgy az Antalya melletti Larában, a Hotel Fame Larában rendezkedett be, ahogy tavaly is, és ismerőst is köszönthettek a futballisták egy, a tavaly velük egy folyosón lakó német turistában.

A különös stílusú fiatalember a jelek szerint szintén visszatérő vendég az elegáns hotelben, ahol rendeletlenül gyűjti a kilométerek az épületen belül és kívül egyaránt. Tőle azért jobban megőrült Erős Gábor Nedelcho Matusevnek. A várdai csapatál immár asszisztens edzőként dolgozó, „civilben” azért még Mándokon középpályás ugyanis egykori bulgáriai edzőjét köszönthette a szakemberben, aki a Lokomotiv Plovdivban volt két évig a trénere a magyar Xavinak. Merthohgy Matusev csak így hívta Erőst, pontosabban még most is úgy szólítja. Ebből is látszik, hogy a jelenleg az ukrán első osztályú Sztal stábtagjaként dolgozó Matusev nincs rossz véleménnyel a közelmúlt legnagyobb kisvárdai közönségkedvencéről.

Ünnepeltje is akadt a kisvárdai csapatnak, hiszen Zöldesi Illés éppen pénteken töltötte be huszadik életévét. A társak sem feledkeztek meg a születésnapos kapus köszöntéséről, aztán az ünnepelt a délelőtti tréningen Szabó Attila kapusedző irányítása mellett másik két kapustársával, Molnár-Farkas Tamással és Andrij Cserepkóval végzett különmunkát. Méghozzá kellemes időben, hiszen már a délelőtti tréning idején is szépen sütött a nap, kora délután pedig 24 fokot mutatott a szálloda hőmérője.

Nem élvezheti tovább a napsütést Heffler Norbert és Vermes Krisztián. Előbbiek nem javultak az egészségügyi gondjai, a korábbi válogatott védő pedig a szerdai edzőmeccsen vádlisérülést szenvedett, ezért szombaton hazautaznak, és otthon kezeltetik majd magukat. Ezalatt a Törökországban maradt társakra pedig két, pontosabban személyenként egy edzőmeccs vár, hiszen Kondás Elemér kettéosztja keretét, az egyik csapat délelőtt az ukrán élvonalbeli Poltava, a másik kora este a román másodosztályú Nagyszeben ellen lép pályára.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés