Kisvárda Master Good – Kezd arca lenni a csapatnak

Kisvárda Master Good – Kezd arca lenni a csapatnak
© Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A kisvárdaiak szombaton este a szintén elsőbálozó kék-fehéreknél vizitálnak.

Újoncok randevúznak egymással szombaton este az Új Hidegkúti Stadionban, az élvonalbeli focibajnokság hatodik körében

Jól passzolós csapat

A házigazda MTK az eddigi hat mérkőzésen tizenhárom pontot kasszírozott. A vendég Kisvárda Master Good mutatója még szerényebb hiszen két döntetlent ért el a vereségek mellett. Remélhetőleg a pontok közötti különbség megváltozik a találkozó után.

– Szépen lépegetünk előre, kezd stílusa és egy kis arca lenni a csapat – kezdte a beharangozó beszélgetést Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője . – Az arcát persze nem rossz értelemben gondolom. Szombaton a magyar mezőny egyik legjobban passzoló csapatához megyünk, de egész héten úgy készültünk, hogy fegyelmezett és tudatos játékot kell produkálnunk.

– Nagyon kibontakozni, játszani nem hagyhatjuk a hazaiakat, hiszen ez az erősségük. Szeretném látni, hogy lassan mi is erősek legyünk egy-két dologban, és ha ezt bátran meg tudjuk tenni, akkor egy szoros meccset tudunk játszani. Nekünk a céljaink nem változtak, mindig egy meccsben gondolkodunk előre, és pontot, pontokat szeretnénk szerezni.

A saját játékuk a fontosabb

– Nem igazán szeretem felmagasztalni a mindenkori ellenfelet a saját játékosaimnak. Mi a saját játékunkat próbáljuk egyre jobbá tenni, természetesen egy-egy fontos dologra, úgy mint pontrúgás azért odafigyelünk az ellenfélnél, de magát, a csapatjátékot tekintve szeretnénk megtartani egy olyan játékot, amiből a későbbiekben akár játékstílusunk is kialakulhat – vélekedett Dajka László.

– ML –


Labdarúgás NB I.

A 7. forduló menetrendje.

MTK-Kisvárda Master Good. Új Hidegkuti Nándor Stadion, 19.30, v.: Kisvárda Master Good: Felipe – Melnyik, Temur, Ene, Vári – Gosztonyi, Lucas, Protics, Andewrson- Horváth, Ilics.

További mérkőzések

DVSC–Haladás 17

Mezőkövesd–Puskás Akadémia 19.30

Újpest–Honvéd 19.30

DVTK–Paks 19.30

Vasárnap

Ferencváros–MOL Vidi 18Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés