Kisvárda Master Good – Mindent megtettek a címvédő vendégeként

Akt.:
Kisvárda Master Good – Mindent megtettek a címvédő vendégeként
© Fotó: nso.hu/Földi Imre
Kisvárda – A Kisvárda Master Good szombaton este közel állt a pontszerzéshez, de sajnos nem jött össze.


Egy sorozat mindig megszakad, ám a kisvárdai focisták bíztak benne, hogy az övék nem szombaton ér véget.

Hétszer nem kaptak ki

Addig a Kisvárda Master Good hét bajnokin volt veretlen az élvonalban. Ekkor léptek pályára a címvédő MOL Vidi vendégeként.

Miként arról már beszámoltunk, a vitézkedő szabolcsiak szerezték meg a vezetést, ám a második félidőben fordítani tudtak a fehérváriak. Ugyan ezt követően is voltak még vendéghelyzetek, ám nem sikerült az egyenlítés.

Nem találtak fogást

– Maximálisan helytálltunk a Vidi otthonában, ha kicsit koncentráltabbak vagyunk, akkor szebb eredményt is elérhettünk volna – indította a visszapillantását érdeklődésünkre Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

– A hazai csapat többet birtokolta a labdát, ránk erőltette az akaratát, ám szervezettek voltunk, és nekünk is voltak veszélyes kontráink – folytatta a mérkőzés értékelését Dajka László. – A hazaiak keresték rajtunk a fogást, ám az első félidőben nem találtak. Úgy gondolom, hogy ha a széleket jobban tudjuk zárni és kontrollálni, akkor nem maradtunk volna pont nélkül. Szünetben elsősorban erre hívtam fel a figyelmet. A hazaiak egyenlítő gólját nagy egyéni hiba előzte meg, a gól után pedig még inkább erőre kapott a Vidi. Talán korábban kellett volna cserélni, de ez már a múlt.

A Honvéd a következő

– Mindent megtettünk, de nem sikerült a pontszerzés. A héten keményen készülünk a következő erőpróbára, a Honvéd ellen szombati, hazai mérkőzésre – így Dajka ­László.

ML


A Vidi örülhetett szombaton
Kisvárda - Érett a bravúr a címvédő otthonában, de most sem tartott ki az előny a meccs végéig. Marko Nikolics, a MOL Vidi FC vezetőedzője a mérkőzés előtt, majd utána is kiemelte, hogy a Kisvárda Master Good öt-hat olyan labdarúgóval rendelkezik, amilyenekkel csak kevesek ebben a bajnokságban. A s...
Az októberi döntetlen után most nem jött össze a bravúr
Kisvárda - A hétmeccses veretlenségi sorozatból érkező Kisvárda Master Good a címvédő Mol Vidi FC otthonában próbálta folytatni a jó szériáját. A szabolcsiak nem is kezdtek rosszul, ugyan többet volt a labda a fehérváriaknál és beadásokkal próbáltak helyzeteket kialakítani, de a hazaiak nem helyezté...Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés