Kisvárda Master Good – Ollózás után fürdés a tengerben

Kisvárda Master Good – Ollózás után fürdés a tengerben
© Fotó: kisvardafc.hu
Kisvárda – Horváth Zoltán Pazar gólt szerzett, de a Kisvárda kikapott Törökországban ukrán ellenfelétől.

Ha készült volna a meccsről felvétel, akár az év végi Puskás-díjra is jelölhetnék Horváth Zoltán szerdai gólját. A kisvárdai támadó csapata első törökországi mérkőzésén, az ukrán FK Deszna ellen hanyattvetődve ollózott az ellenfél kapujába.

A várdaiak azzal a találattal egyenlítettek az ukrán bajnokság ötödik helyezettje ellen, de öt perc múlva újra vezetést szerzett az ellenfél, amely végül meg is nyerte a mérkőzést.

– Elérte a célját a mérkőzés, láthattuk, hogy kik azok a játékosok, akik akaraterejük révén képesek energiát mozgósítani, és be akarják bizonyítani, hogy helyük van a tavaszi kezdőcsapatban – értékelte a meccsen történteket Kondás Elemér vezetőedző. – Ilyen szempontból az első félidőben látottak miatt lehet hiányérzetem, szünet után viszont egyértelműen domináltunk, kár, hogy a pazar egyenlítő gólunkat követően nem mi találtunk be, hanem az ellenfél, holott a játék képe alapján mi álltunk közelebb a vezetéshez. Az is igaz, hogy ellenfelünk hamarabb érkezett Antalyába, nekünk még alkalmazkodnunk kell a melegebb időjáráshoz. A korábbi meccsek előtt azt mondtam, hogy nem számít az eredmény, most kértem a játékosokat, hogy figyeljenek arra is, ezért is sajnálom, hogy veszítettünk, de a második félidei játékkal elégedett lehetek.

A mérkőzést követően jöhetett a regenerációt elősegítő hidegvizes fürdés a tengerben. Csütörtökön egy edzés szerepel a programban, meccset pedig szombaton játszik legközelebb a csapat – mindjárt kettőt is az ukrán élvonalbeli Poltava és a román másodosztályú Nagyszeben ellen.

Edzőmeccs

Deszna (ukrán)–Kisvárda Master Good 2–1 (1–0)

Kisvárda, 1. félidő: Molnár-Farkas – Vári B., Rjasko, Vermes – Melnik, Oláh G., Délczeg, Misic, Jánvári – Lukács R., Gosztonyi. 2. félidő: Cserepko – Zanko, Izing, Papucsek – Lucas – Hej (Szőr), Soós B., Oltean, Protics – Horváth Z., Ilics.

Gól: Volkov, Kirsenko, illetve Horváth Z.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés