Kisvárda Master Good SE – A nemzetközi kupaporondra vágyik a szerb válogatott irányítója

Tamara Radojevics újabb két évre kötelezte el magát
Tamara Radojevics újabb két évre kötelezte el magát - © Fotó: kisvardaikezi.hu
Kisvárda – Mint arról már korábban beszámoltunk a Kisvárda Master Good SE vezetősége megkezdte a tárgyalásokat azokkal a játékosokkal, akiknek az idény végén lejár a megállapodásuk.


Hétfőn a szerb válogatott irányítójával Tamara Radojeviccsel is sikerült megegyezni a folytatásról, tudtuk meg Neviczki Csabától, a csapat sajtóreferensétől. A 26 éves játékos új szerződése 2021 nyaráig szól.

Tamara 2017 óta erősíti a KKC csapatát, és rendszeres tagja a hazája válogatottjának. A 2018/2019-as bajnoki idényben 14 mérkőzésén 67 alkalommal volt eredményes, amivel a házi góllövő listát is vezeti.

Ez a második évem Kisvárdán és nagyon jól érzem magam, mivel kedves emberek vesznek körül akik mindenben támogatnak és segítenek. A mai nap újabb két évet írtam alá és nagyon örülök, hogy továbbra is ebben a városban folytathatom a pályafutásom. Hiszek benne hogy sok élményben lehet még részem itt. Remélem, hogy a következő szezonban a nemzetközi porondon is meg tudja mutatni magát a csapat, de tudjuk, hogy ehhez bravúrgyőzelmek is kellenek ami nehéz lesz, de mi mindent meg fogunk tenni – mondta Tamara, aki a két év alatt a magyar nyelvet elsajátításán is sokat fáradozik.

KMKisvárda.
SZON.HU


hirdetés