Kisvárda Master Good SE – Nem túl fényes, de azért jó

Karacs Jázmin szélsőjátéka üde színfoltot jelentett
Karacs Jázmin szélsőjátéka üde színfoltot jelentett - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Vlatko Djonovics nemcsak a játékosainak tartozik köszönettel a zsinórban aratott győzelmekért.

Megvan a kilencedik is! A Debrecen, a Vác, a Kecskemét, újra a Vác, az Alba Fehérvár, a Budaörs, a Békéscsaba és a Vasas után pénteken az MTK (26–21) is behódolt a Kisvárda Master Good SE-nek, amely továbbra is a nemzetközi kupaindulást érő ötödik helyen áll a női kézilabda NB I-ben. A neheze azonban most következik, sorra jönnek majd az élcsapatok elleni meccsek.

– A győzelemnek persze, hogy örültem, a védekezésben elkövetett hibáinknak viszont nem – mondta el Vlatko Djonovics, a kisvárdaiak edzője, akinek a nevéhez a kilenc győzelemből nyolc fűződik. – Különösen az ellenfél beállósa körüli védekezést nem tudtuk megoldani, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy tudunk ettől jobban is játszani, jobban védekezni. A támadójátékunk sem bizonyult túl fényesnek, de azt jónak értékelem. Köszönettel tartozom a játékosaimnak és persze az egész stábnak, a klub alkalmazottjainak ezért a szép sorozatért, a zsinórban aratott kilenc győzelemért. Ez hatalmas munka volt a részükről, de azt is tudom, hogy az öt legjobbnak tartott magyar csapat elleni mérkőzések csak ezután következnek. Ezek a meccsek nagy kihívást jelentenek majd a számunkra, de reménykedem, hogy tudunk majd meglepetést okozni.

A „nagyok” elsőként a Siófokkal találkozik a Várda, a mérkőzést a Balaton-partiak vadonatúj sportcsarnokában rendezik, pénteken.


Kisvárda Master Good SE vs. MTK Budapest
Kisvárda - Megvan a kilencedik, a Kisvárda az MTK ellen biztos győzelmet aratott a női kézilabda NB I-ben. A meglepetés erejével hatott Koós István, a kisvárdai női NB I-es csapat masszőre számára, hogy a hétfői születésnapja alkalmából ő végezhette el az MTK elleni pénteki mérkőzés kezdődobását....Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés