Kisvárda Master Good SE – Okosan és harcosan

Guialo (22) bombáira vasárnap is nagy szükség lesz
Guialo (22) bombáira vasárnap is nagy szükség lesz - © Fotó: PuSztai Sándor
Kisvárda – Videóztak, minden nap más gyakoroltak az elmúlt tíz napban.

Vasárnap kéthetes bajnoki szünet után a Siófokot látja vendégül a Kisvárda Master Good SE.

A Balaton-partiak az előző idényben a kissé csalódást jelentő ötödik helyen végeztek. Ebben közrejátszott a rengeteg sérülés és pár szülési szabadság is.

Rutinos tréner a kispadon

Erre a szezonra tovább acélosították eddig sem gyenge keretüket, a kapuba érkezett Solberg, a norvégok világbajnok kapusa, a széteső Vardartól megszerezték Andrea Kobeticsot (leánykori nevén Penezics) és az irányító Hmirovát, de a lengyel válogatott beállóssal, Joanna Drabikkal sem csináltak rossz vásárt, a szakmai munkát pedig a Larvikkal sok sikert megélt rutinos Tor Odvan Moen irányítja.

Tanulnak a hibákból

Aneta Benko is tisztában vele, hogy ez lesz az eddigi legnehezebb mérkőzésük.

– Több mint 10 napunk volt felkészülni a Siófokból, videóztunk és megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni. Minden nap más volt, hol a védelemre, hol a kollektív ellentámadásra és támadásra összpontosítottunk. Minden csapattársam fejében csak ez a mérkőzés van. Tudjuk, hogy ebben a szezonban sok új játékos érkezett a csapatunkhoz. Minden meccs nehéz, mert a magyar bajnokság a legjobb a világon, és mindent megteszünk, hogy a legjobban fel tudjunk készülni a következő mérkőzésre. Néha sikerül, néha nem, de próbálunk tanulni a hibáinkból és még jobbá válni a következő alkalomra. Ezeket a hibákat minimálisra kell csökkenteni, minden mérkőzésen okosan és harcosan kell játszanunk – mondta a Kisvárda horvát szélsője.

Kézilabda

NB I., női, 7. forduló

Vasárnap, 15.30

Kisvárda Master Good SE-Siófok

Kisvárda, v.: Bonifert, Oláh.

További mérkőzések: Eger-Dunaújváros, MTK-Debrecen, Érd-Fehérvár, Ferencváros-Vác.

BBKisvárda.
SZON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés