Körözöttek rendőrkézen – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Körözöttek rendőrkézen – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Forrás: Napi.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 28-án történt rendőrségi eseményeiből.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták B. István 47 éves pátrohai lakost 2018. október 28-án. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság csalás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a mátészalkai vásártéren elfogták O. Géza 23 éves helyi lakost 2018. október 28-án. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mivel a lopás elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 45 éves román állampolgárságú férfi 2018. október 28-án. Az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. A rendőrök a férfit elfogták, a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 39 éves nyíregyházi férfit. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezetőt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés