Lángra kapott egy autó Kisvárdán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Kigyulladt egy személygépkocsi motortere és műszerfala csütörtök délután Kisvárdán, a Krúdy parkban. A tüzet a tulajdonosnak sikerült egy kézi porral oltó készülékkel eloltania. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították és a gépkocsit áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Fél hektár területen a száraz aljnövényzet égett csütörtök délután Kisvárdán, a Becskereki utca közelében. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Leomlott egy ötven négyzetméteres, vályog falazatú családi ház tűzfala a nagy esőzés után Nyíregyháza mellett, Bálintbokorban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a sérült épületrészeket eltávolították, a tulajdonosok a tetőt befóliázták és a falat megtámasztották. Az ott lakók saját felelősségükre az épületben maradtak, személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés