Megfogyva bár, de törve azért nem

Bardi Gábor törheti a fejét a kispadon, milyen összeállításban küldje pályára a csapatát
Bardi Gábor törheti a fejét a kispadon, milyen összeállításban küldje pályára a csapatát - © Fotó: Pusztai Sándor
Gyulaháza – A gyulaháziak összeszednek tizenegy játékost, kiállnak a hétvégi bajnokira.


Legyen szó bármilyen bajnokságról, egy újoncnak nincs könnyű dolga, ha feljut magasabb osztályba. Tudták ezt nagyon jól a megye I.-be kerülő gyulaháziak is, ennek megfelelően a biztos bennmaradást tűzték ki célul.

Arra azonban senki nem számíthatott, hogy milyen pechsorozat hátráltatja majd Bardi Gábor csapatát. Számos sérült mellett az előző fordulóban két játékost is kiállítottak, köztük a Bandor Ferenc kapust helyettesítő Darvai Attilát is, így a posztra és úgy összességében sem nagyon maradt elegendő játékos a következő, Tiszakanyár elleni bajnokira.

– Úgy néz ki, hogy nagy nehezen találtunk tizenegy hadra fogható embert, állunk a mérkőzés elébe, hogy mi lesz, azt nem tudom – beszélt csapata helyzetéről a Gyulaháza edzője, Bardi Gábor. – Az utánpótláscsapatunkból hoztunk fel két játékost, a kapusposztot is ifijátékossal töltjük be, egy korábbi kerettagunkkal pedig újrakezdettük a futballt.

A sorsban is bíznak

Nagy kérdés, ilyen helyzetben mire lehet számítani a két ponttal utolsó előtti helyen álló újonctól. – Nem másodlagos az eredmény, sőt – jelentette ki határozottan a tréner. – Elmondtuk a tiszakanyáriaknak, hogy milyen rossz helyzetben vagyunk, emiatt halasztanánk a mérkőzést, de ők ebbe nem mentek bele. Hozzáteszem, én sem biztos, hogy belementem volna a halasztásba, nekik így sokkal könnyebb a dolguk. Én abban bízom, hogy ilyenkor a sors visszaad valamit, és pontot, pontokat tudunk szerezni.

MKKisvárda.
SZON.HU


hirdetés