Sorsoltak a Magyar Kupában, messze utazik a Mátészalka

By cziffraandi
Akt.:
Szpari vs. Kisvárda
Szpari vs. Kisvárda - © Illusztráció: Mán László
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Megyei párharc a Magyar Kupában, a Szpari hazai pályán, a Kisvárda idegenben játszik.

Elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa országos főtábla első fordulójának párosítását. Az NB II-es Kisvárda Master Good idegenben, az előző idényben a Pest megyei másodosztályban bajnoki címet szerzett Nagykáta otthonában kezdi a küzdelemsorozatot. Az NB III-ban száműzött Nyíregyháza Spartacus az immár „osztálytárs” Putnokot fogadja, míg a szintén a harmadik vonalban szereplő Nyírbátor szabolcsi riválissal mérkőzik – jelesül a megyei egyben érdekelt Tiszakanyár vendégeként lép pályára. Ugyancsak saját közönsége előtt folytathatja kupamenetelést a Nagyecsed: a feljutást kiharcoló, megyei első osztályú egylethez az enbé hármas a REAC érkezik.

A legbalszerencsésebb minden bizonnyal a Mátészalkai MTK, amely a Somogy megyei Babocsához látogat. A megyei első osztályba frissen feljutott szatmáriakat aligha dobja fel, hogy oda-vissza több, mint ezer kilométeres túra vár rájuk, nem beszélve arról, hogy a házigazda egyáltalán nem tűnik lebecsülendő ellenfélnek. A Babocsa a legutóbbi idényben a somogyi „élvonal” ötödik helyén végzett, ráadásul nem szomszédban van…

A továbbjutás egy meccsen dől el.

A párosítás

Nagykáta–Kisvárda Master Good, Nyíregyháza Spartacus–Putnok, Tiszakanyár–Nyírbátor, Nagyecsed–REAC, Babocsa–Mátészalkai MTK.
Kijelölt játéknap: augusztus 12., szerda.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés