Tizenkét városban mutatják be a nyáron a Játékszín előadásait

Budapest – Két hónap alatt tizenkét vidéki városban, huszonegy alkalommal találkozhat a közönség a Játékszín előadásaival.

A teátrum színeiben 129 színész, mások mellett Vári Éva, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Gáspár Sándor, Pokorny Lia, Szabó Győző és Lengyel Tamás kel útra pénteken, hogy a társulat népszerű előadásait a vidéki közönségnek is bemutassa – közölte a színház az MTI-vel.

A színház tizenegy darabot mutat be Békéscsabától Kisvárdán át Debrecenig és a Balaton-partig huszonegy estén át a helyszíneken felállított eredeti díszletek között.

A kínálatban szerepel a nemrég bemutatott, Bagó Bertalan által színre vitt Az eastwicki boszorkányok, amelyet Tihanyban, szabadtéren játszanak, csakúgy, mint Szabó Győző főszereplésével a Kellemes húsvéti ünnepeket! című vígjátékot.

A hűtlenség ára Kisvárdán lesz műsoron Pikali Gerdával, Németh Kristóffal és Nagy Sándorral, de utazik még a Jutalomjáték, a Kölcsönlakás és A szőke ciklon is.

A Horgas Ádám rendezte Életrevalók három alkalommal is műsoron lesz Békéscsabán, ahol a mozgássérült milliomos szerepét Hirtling István alakítja, barátjává váló gondozóját pedig a helyi színház művésze, Vadász Gábor.

Az első tájelőadást pénteken Kaposváron tartják, ahol A hölgy fecseg és nyomoz című produkció lesz látható Vári Évával a főszerepben. A színésznő ettől a szerepétől a hó végén köszön el.

– MTI –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés