Videó: Kisvárdai késelés – Az anya szerint hiba volt mindkét társaságot az utcára tenni

Akt.:
Videó: Kisvárdai késelés – Az anya szerint hiba volt mindkét társaságot az utcára tenni
© Forrás: tenyek.hu
Kisvárda – Fiatalokat késeltek meg Kisvárdán egy szórakozóhelyen. Két társaság szólalkozott össze, majd mindenkit kidobtak, de az utcán folytatódott a vita és két fiatalt megkéseltek.

Egyiküket hátba szúrták, a másiknak a nyakát vágták meg.

Forrás: tenyek.hu


A Blikk megkeresésére a kisvárdai szórakozóhely is reagált az esetre. Azt írták: Mély megdöbbenéssel, sajnálattal és értetlenül állunk az eset előtt. A rendőrségi nyomozás, illetve a felelősségre vonás minden téren folyamatban van. Jó egészséget kívánva, bízunk a két ­fiatal mihamarabbi felépülésében! Családjuknak erőt és kitartást kívánunk a Yellowstone Western Pub nevében.

Forrás: blikk.hu


Kisvárda, Nyíregyháza - A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája 2018. február 5-én csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárásban elrendelte fiatalkorú B. M. gyanúsított előzetes letartóztatását. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. február 2-án éj...

Egy zsúfolt szórakozóhelyen nem ritka, hogy konfliktushelyzet alakul ki
Kisvárda - A péntek éjszaka késsel megsebesített fiúkat még kórházban ápolják. A megszúrt fiú édesanyja nem érti, mindez hogy történhetett meg. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három 16 éves kisvárdai fiú ellen a Kisvárdai Rend...

Kisvárda - Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három 16 éves kisvárdai lakos ellen a Kisvárdai Rendőrkapitányság – tájékoztatta lapunkat Fehérvári Marietta. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: ...Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés