Kisvárdai elsőség a XIX. Kandó Kupán

A tornagyőztes csapat játékosainak a házigazda Bodnár Attila tagintézményvezető adta át a jutalmakat
A tornagyőztes csapat játékosainak a házigazda Bodnár Attila tagintézményvezető adta át a jutalmakat - © Fotó: Kovács Sándor
Záhony – Az elmúlt heti tizenkilencedik Kandó Kupára 13 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei középiskola adta le a nevezését és jelent meg a rendezvényen.

A Záhonyi VSC sporttelepén öt pályát készítettek elő diákok közreműködésével a csoportmérkőzések lebonyolítására. A torna megnyitóján a házigazda intézmény vezetője, Bodnár Attila Sándor köszöntötte a megjelenteket és nyugtázta örömmel az idén is meglehetősen széleskörű érdeklődést. A sorsolás után három hármas és egy négyes csoportban folytak a küzdelmek az elsőségért. A félpályás viadalon 6+1-es létszámú csapatok mérkőztek meg egymással. A torna mindvégig színvonalas játék mellett, a sportszerűség szellemében zajlott, a csapatok fegyelmezetten, a játékszabályok betartásával küzdöttek. A csoportmérkőzéseken elért eredmények alapján az azonos helyezettek jutottak egy-egy újabb csoportba. A háromcsapatos helyosztók nyomán idén is a Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szerezte meg az elsőséget a Mátészalkai SZC Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, illetve a vendéglátó Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma előtt.

– Kovács Sándor –
hirdetés