Kisvárdai kávéüzembe törtek be – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Lajos 32 éves és L. Richárd 31 éves tornyospálcai lakosok ellen. A férfiak 2017. március 10-én egy tornyospálcai kávéüzembe betörtek, ahol kézi szerszámokat és egyéb értékeket készítettek össze, hogy azokat eltulajdonítsák. Az elkövetőket cselekményük közben a tulajdonos tetten érte és értesítette a rendőrséget. A helyszínre kiérkező járőrök a feltételezett tetteseket elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A Kisvárdai Rendőrkapitányság a további eljárást a 32 éves gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja, társa szabadlábon védekezhet.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 10-én Dögén igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 21 éves helyi sofőrt a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2017. március 10-én Nyírvasváriban elfogták P. János 62 éves nyírbátori lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság kifosztás bűntett elkövetése miatt körözést adott ki. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés