Kisvárdai KC – A sok gól mellé rohanni is kell

Kisvárdai KC – A sok gól mellé rohanni is kell
Kisvárda – Bajnokságbeli utolsó idegenbeli mérkőzésén különös stílusú ellenféllel mérkőzik a Kisvárdai KC NB I B-s női kézilabda-csapata.

Sikeresen túljutott a várva várt Kispest elleni rangadóján (29˜–23) a Kisvárdai KC, amivel visszafoglalta második helyét az NB I B Keleti csoport tabelláján. Vasárnap következik a csapat bajnokságbeli utolsó idegenbeli fellépése (ezt majd három hazai követi a szezon hajrájában) a DVSC II otthonában.

– Fizikálisan nagyon megviselt bennünket a múlt szombati mérkőzés, a hét elején még nyikorogtak az ízületek és a munkakedv is, de aztán elvégeztük azt a munkát, ami feljogosít bennünket arra, hogy nyerni tudjunk Debrecenben – mondta Rácz Sándor, a KKC edzője. – Nem szeretjük az ilyen csikócsapat elleni mérkőzéseket, mert az ellenfél játékosaiban buzog a bizonyítási vágy, a debrecenieknél pedig különös stílussal ötvöződik mindez. Nagyon magas a „kis” Loki gólszáma, néhány alkalmat leszámítva rendre harminc felett termelnek, igaz, sokat is kapnak. Ha nem a kellő fordulatszámon és sebességen pörögsz, akkor megbüntetnek az ilyen mérkőzéseken. Rohanós, sokgólos mérkőzésre készülünk, ám nem is annyira titkon azért reménykedem abban, hogy a védő- és kapusteljesítményünk lesz olyan szintű ezen a mérkőzésen, hogy le tudjuk redukálni az ellenfél találatainak számát.​
hirdetés