Kisvárdára jön az Újpest

Az egyik érintett bajnoksága még tart, a másiké alig fejeződött be, de máris egy olyan hírről tudunk beszámolni, amely a nyári felkészülési időszak szenzációja lehet: június 24-én, szombaton, Kisvárdán játszik az Újpest FC futballcsapata.

– Hosszas előkészítő munka eredményeként tudjuk vendégül látni Kisvárdán Magyarország egyik legnépszerűbb csapatát – számolt be a hírről Kocsis János, a Várda SE technikai vezetője. – Az Újpest FC tulajdonosai, Kovács Péter és a kisvárdai kötődésű Tolnai Sándor közreműködésével tölt nálunk három napot a legutóbbi sorozat ezüstérmese, és ennek a hétévégének a fénypontja lesz a jövő szombaton, 16.30-kor kezdődő Várda SE–Újpest találkozó. A mérkőzés bevételét a helyi utánpótlásra, illetve az öltözőépület felújítására fordítjuk.

A jegyek elővételben már most kaphatók a Városi Tornacsarnok emeleti irodájában, a Farkas Sportboltban és a Woodoo Bár Casinóban. A belépőkkel nemcsak a kilencven percet, hanem a szombaton 10 órától kezdődő nyilvános újpesti edzést is meg lehet tekinteni. A lilák már a felkészülés részének tekintik ezt a három napot, és a legjobbnak vélt keretükkel érkeznek majd.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés