Kiszenvedett győzelem

DVSC női kézilabda
DVSC női kézilabda
A két bajnoki pontot megszerezte a DVSC, viszont az önbizalomnövelő játék elmaradt.  DVSC-Hódmezővásárhely II. 2006.10.04. DVSC-Hódmezővásárhely 2006.10.04. video

A női kézilabda bajnokság 7. fordulójában szinte mindenki „országos egyesnek” vette a DVSC–Hódmezővásárhely találkozót, hiszen a Loki magasabban jegyzett csapat riválisánál, amit jól mutat, hogy a debreceniek az 5., míg a vásárhelyiek a 8. helyet foglalták el a tabellán a meccs előtt.

A Lokiban Madai, Kovács és Sütő személyében több olyan játékos is kezdőként kapott lehetőséget, akiknek idáig csak epizódszerep jutott, ettől függetlenül hidegzuhanyként hatott a hazai drukkerekre, hogy 6 perc elteltével a vendégek vezettek 3–2-re.

 Fordulatos volt a mérkőzés, hiszen ezt követően a hazaiak átvették a vezetést, ám a 18. minutumban ismét Kiss Szilárd lányainál volt az előny. A DVSC-ben volt annyi erő, hogy a szünetig háromgólos fórt harcoltak ki.

A második játékrészre már az „alapcsapatot” küldte pályára Bíró Imre, s a tanítványai el is húztak négy góllal. Akkor szinte valamennyi drukker a csarnokban azt hitte, hogy beindul a Lokomotív, és a gólok is csak jönnek, viszont nem így történt.

Orbánék tanácstalannak, fantáziátlannak tűntek az ellenfél hatosánál, ráadásul a saját kapujuknál is rendre óriási hibát vétettek, így joggal elégedetlenkedett a publikum.

Az összecsapás végére állandósult a kétgólos hazai előny, ami meg is maradt a találkozó végére, s így az elsődleges célt elérték Benyátsék, hiszen megszerezték a győzelmet, viszont egyértelmű, hogy van még mit csiszolni a csapat játékán.

Mesterszemmel

Bíró Imre: Az első félidőben összefogottabban játszottunk, bár voltak olyan játékosok, akik túl félénken kézilabdáztak. A második játékrészre szétestünk védekezésben, támadásban pedig pontatlanok voltunk.

Kiss Szilárd:– Pontot akartunk szerezni, de ez egy küzdelmes mérkőzésen nem sikerült. A hazai környezet döntött a Loki javára, s itt nem a játékvezetésre gondolok.

TÉNYEK
DVSC–Hódmezővásárhely 26–24 (13–10)
Debrecen, 800 néző. Vezette: Szegedi, Unyatinszki
DEBRECEN: Vorozscova – Kovács A., Benyáts 2, Madai 1, ORBÁN 6 (5), Szűcs G. 4, Sütő E.. CS: Király (kapus), Latakaité 3, SOPRONYI 7 (4), Szabó V., Csáki 1, Stuparicová 2, Rácz E.
Hódmezővásárhely: ABRAMOVICS – Földes, NYIKOLAJENKO 8 (1), Bloj 1, Sipos 1, WOLF 7 (4), Szepesi. Cs: Scholtz, Körmöczi (kapusok), Fülöp, Jókai 1, REINER 4, Mucsi 1, Ancsin 1. Edző: Kiss Szilárd
Az eredmény alalkulása. 6. p.: 2–3. 12. p.: 5–3. 18. p.: 5–6. 23. p.: 9–7. 31. p.: 14–10. 40. p.: 18–14. 48. p.: 21–19. 54. p.: 23–21 Kiállítások: 8, ill. 14 perc Hétméteresek: 9/9, ill. 5/5


 További hírek a haon-sportoldal kategóriából


hirdetés