Kitárja kapuit a Kandó Középiskola Záhonyban

A záhonyi középiskola
A záhonyi középiskola
Záhony – November 14-én és 15-én rendezik meg az idei Nyílt Napokat a Kisvárdai SZC Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiumában.

Hétfőn és kedden 8,00 órától átfogó intézményvezetői tájékoztatóval várják az érdeklődő általános iskolásokat és kísérőiket. Az iskola és a diákotthon életét, működését prezentáló program további részében óralátogatási lehetőségek, kiállítások és a kollégiumi létesítmények bemutatása segíti egyebek között a vendégek eligazodását a tanodában. A látogatható órákról az iskola aulájában tájékoztatják a vendégeket.

A következő tanévben a 9. évfolyamon közlekedési (jegyvizsgáló, forgalmi szolgálattevő), közszolgálati ügyintézői, valamint vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintézői szakközépiskolai osztály indítását tervezik. Az érettségizettek vámügyintézői, vasútforgalmi szolgálattevői, jegyvizsgálói, logisztikai ügyintézői és közlekedésautomatikai műszerész OKJ-s szakképzésben vehetnek részt. Az intézményről bővebb információkat a www.zkando.hu iskolai és a www.bereskoli.hu kollégiumi honlapon, továbbá a közösségi oldalakon kaphatnak az érdeklődők.

– Katona Dávid –

Címkék: ,hirdetés