Kitartó munkával kiérdemelt tisztelet

Akt.:
Kitartó munkával kiérdemelt tisztelet
Csenger – A sűrű élmezőny markáns tagja a csengeri futsalcsapat az NB II-ben.

A bajnoki kiírás szerint hétfőn a férfi futsal NB II. Keleti csoportjában a listavezető Dunakeszit legyőző Vác érkezett volna Csengerbe, de pénteken lemondták a mérkőzést.

– Bíztunk abban, hogy a vállalható kazincbarcikai vereség után ismét három ponttal gazdagodunk, amit a pályán harcolunk ki. A fanatikus közönségünk újra győzelembe hajszolhatta volna kedvenceit. Az eddigi szereplésünk önmagáért beszél – mutatott a tabellára Szilágyi Sándor vezetőedző. Az éllovas Dunakeszi 26 ponttal rendelkezik, második a Kincsem Lovaspark, harmadik a Csenger, negyedik a Kazincbarcika egyaránt 25 ponttal, és a 23 pontos Rubeola Csömör lemaradása is csekély.

– A Csenger Futsal az elmúlt években komoly rangot vívott ki magának. Tisztelnek, elismernek bennünket az ellenfelek, amit kitartó, céltudatos munkával sikerült elérni. Jó volna megtartani a dobogós pozíciónkat – fogalmazott Varga Valentin technikai vezető.

– Annyi élményt adott már nekünk eddig a sok közös szurkolás, hogy ez életformává vált nálunk – mondta Szatmári Attila, a Csenger Futsal Fanatic törzsszurkolója, aki az emeleti tribünön magasra tette a drukkolás mércéjét.

KM–LTL

Címkék: , ,hirdetés