Kitűnően szerepeltek a kisvárdai ultisok

A versenyt megnyerő Nagy Béla mellett Mészáros Károly a 3., Bagin Sándor az 5., dr. Szabó Imre a 13. helyen végzett, a második Peley András, a negyedik Bocz Árpád lett
A versenyt megnyerő Nagy Béla mellett Mészáros Károly a 3., Bagin Sándor az 5., dr. Szabó Imre a 13. helyen végzett, a második Peley András, a negyedik Bocz Árpád lett - © Fotó: olvasónktól
Kisvárda – Régen látott mamutmezőny jött össze az első fordulóban.

A nyíregyházi Nyíri Fészek étterem adott otthont a közelmúltban a Magyar Nemzeti Ulti Bajnokság első fordulójának. Régen látott mamutmezőny jött össze, 63 versenyző nevezését fogadták el a szervezők.

A Felső-tiszai régióból Nyíregyháza, Kisvárda, Sárospatak, Tiszabercel és Debrecen ulti klubjai képviseltették magukat. A nyolcfordulós (fordulónként 15 leosztásos) versenyen kitűnően szerepeltek a kisvárdai ultisok. A versenyt megnyerő Nagy Béla mellett Mészáros Károly a 3., Bagin Sándor az 5., dr. Szabó Imre a 13. helyen végzett. A második Peley András (Tiszabercel), a negyedik Bocz Árpád (Nyíregyháza) lett.

Új vezetést választottak

A versenyt megelőző héten tartotta a Magyar Ultiszövetség a tisztújító közgyűlését, ahol az elnöki és gazdasági beszámoló után jóváhagyták az idei versenyprogramot, és döntöttek néhány szabály módosításáról is. A közgyűlés négy évre új vezetést választott. A MAUSZ elnöke Muzslai Róbert (Budapest), alelnökök: Gégény Tamás (Tiszabercel), Mészáros Károly (Kisvárda), Pusztai Péter (Kecskemét), Pápai László (Nyíregyháza). Szabolcsi vezető került két bizottság élére is: a fegyelmi testületet Varga Ferenc (Tiszabercel), az oktatási és kommunikációs bizottságot Mészáros Károly (Kisvárda) vezeti a következő időszakban.

– Mészáros Károly –

Címkék: , ,hirdetés