“Kíváncsi lennék rá, hogy az öreg úr jogosítványát meghosszabbító orvos milyen érzéssel olvasta a sajnálatos gázolás hírét…”

“Kíváncsi lennék rá, hogy az öreg úr jogosítványát meghosszabbító orvos milyen érzéssel olvasta a sajnálatos gázolás hírét…”
© Illusztráció: loronamead.com
Vásárosnamény – Korábban arról számolt be a Szabolcs-Online, hogy egy 82 éves férfi elütött egy lányt, s otthagyta a helyszínen – írja olvasónk. – Tragédia, hogy ilyen emberek között élünk!

Én 74 éves vagyok, tudom, hogy a tavalyi hó már elolvadt, azt is, hogy az élet egy végtelenített film. Nem tudnám elviselni, hogy a korom korlátai miatt mások életét veszélyeztessem. Évek óta nem vezetek, nem is fogok, én vagyok önmagam legszigorúbb bírósága. Mindenki másképp öregszik, de valahol mégis csak meg kellene húzni azt a bizonyos határt! Kíváncsi lennék rá, hogy az öreg úr jogosítványát meghosszabbító orvos milyen érzéssel olvasta a sajnálatos gázolás hírét…

– Dr. Kiss István, nyugdíjas –


Oroszországban így kezelik a részeg sofőröket...
Pénzbüntetés, büntetőpontok a jogosítványra? Egyik sem túl hatásos, ha az ittas vezetőkről van szó. De Oroszországban tudják, hogy kell kezelni az olyanokat, akik annyira „el vannak ázva”, hogy behajtanak szemrebbenés nélkül egy egyirányú útra... Forrás: automotor.hu. [related-post post_id...
hirdetés