Kizökkentünk a mókuskerékből

Pátyod – Nyáron ismét megrendezték a nevelőszülőknél nevelkedő, állami gondoskodásban élő gyermekek családi- és gyermeknapi ünnepségét – írja olvasónk.

Tizennyolc család 62 gyermeke ebben az évben Pátyodon tölthetett el egy csodálatos napot. Ezen a napon kicsit kizökkenünk a mindennapi mókuskerékből, találkozunk egymással, beszélgetünk, amire a hétköznapokban nem sok lehetőségünk van, hiszen minden pillanatunkat a gyermekeink foglalják el. A nap főszervezője, Gaál Sándorné nevelőszülő-tanácsadó és kedves családja minden évben változatos, színes programokkal készülnek, minden korosztályra gondolva: lovaglás, arcfestés, foci, kincskeresés, néptánc, tűzoltó-bemutató és a nagy kedvenc, az ugrálóvár is szerepelt a programok között. A közös ebéd szintén az összetartozásunkat erősítette. Ezúton szeretném megköszönni Gaál Sándornénak valamennyi nevelőszülő és gyermek nevében azt a kitartó és lelkiismeretes munkát, amit nem csak most, hanem nap mint nap tanúsít. Köszönjük a szakmai vezetőnknek és a gyermekvédelmi gyámjainknak, hogy eljöttek az eseményre. Büszkék vagyunk rá, hogy ehhez a csapathoz tartozunk!

– Gaál Ibolya, nevelőszülő, Pátyod –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés