Kokit és nyaklevest is oszt Szalkán a nagyecsedi fideszes polgármester-jelölt

Nagyecsed – Kokit és nyaklevest is oszt diákjainak a tanárként dolgozó nagyecsedi fideszes polgármester-jelölt – derül ki egy helyi lakossági fórumon felvett videóból.

Szűcs Gusztáv a Független Hírügynökség kérdésére elmondta: nincs mit szégyellnie az elhangzottak miatt. Munkájával kapcsolatban soha semmilyen kifogás nem merült fel, sem diákok, sem a szülők részéről. “Pedagógus vagyok, mint ahogy mondtam, nálunk még a Barossban azért egy-egy koki elcsattan, a gyereket is nyakon ütjük. Mi ezt fölvállaljuk, szakmai tanárok. Ugyan azt is mondták, hogy mit vergődök én, hiszen ilyen végzettségem nincsen” – ezt mondja egy videofelvétel tanúsága szerint a Nagyecseden közelmúltban tartott lakossági fórumon Szűcs Gusztáv, a FIDESZ-KDNP polgármester-jelöltje.

A fórumon Kövér László házelnök is részt vett, de a fenti szavak elhangzásakor már nem volt jelen.

Először indul a polgármesteri címért

A nagyecsedi polgármesteri cím elnyeréséért nem először induló Szűcs Gusztáv a mátészalkai Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakmunkásképző Iskola tanára. A Független Hírügynökség kérdésére a tanár elmondta: nincs mit szégyellnie az elhangzottak miatt. Munkájával kapcsolatban soha semmilyen kifogás nem merült fel, se a diákok, se a szülők részéről.

Szerettük volna megtudni, az intézményvezető véleményét, de nem sikerült elérni, jelenleg külföldön tartózkodik.

– Független Hírügynökség –
hirdetés