Kólán kívül nem iszik mást 64 éve egy nő

Akt.:
Kólán kívül nem iszik mást 64 éve egy nő
© Illusztráció: Pixabay
Carshalton – A 77 éves nő azt állítja, ha haldokolna se lenne hajlandó vizet inni.

Jackie Page tinédzserként, 1954-ben kóstolta meg a először a kólát és azóta sem iszik mást.

Napi négy doboz fogy el a kedvencéből, ami azt jelenti, hogy hárommillió kockacukornyi édesítőszert fogyasztott el az évek alatt, ennek ellenére Jackie azt állítja, hogy mindig egészséges és vékony volt.

Midig is nagyon karcsú voltam úgy öt évvel ezelőttig, de azt hiszem, ez azért van, mert most már nem vagyok annyira aktív. 60 éves koromig táncoltam, de nem tudom kitalálni, most mihez kezdjek. Azt mondják a kóla rossz a fogaidnak, de háborús idők gyermeke vagyok, nincsenek sokan közülünk, akinek ne lenne egy rohadt foga, szóval nem is tudom”

– nyilatkozta a dédnagymama a Mirrornak.

A 64 év alatt 93 ezer dobozzal fogyasztott el a kedvencéből, ami az jelenti, hogy tizenhárom éves kora óta 65800 fontot, azaz körülbelül 24 millió forintot fizetett ki a kedvenc italáért.

Édesanyja mindig is próbálkozott más italokkal is, de Jackie-nek nem ízlett a tej, a víz, a limonádé de még a cseresznyés üdítő sem.

Nem azért ittam, mert élveztem. Míg meg nem kóstoltam a kólát az ivás csak valami olyan volt, amit meg kellett tennem”

Voltak alkalmak, amikor nem hódolhatott szenvedélyének: amikor a kórházban megszülte a négy gyerekét a hatvanas években. A szülészeten ugyanis be volt tiltva, és nem is vihetett be magával. Azóta többször is volt kórházban, de mindig vihetett magával kólát. A 11 unokájának és 8 dédunokájának sem engedik a szülei, hogy ha nála vannak, igyanak belőle.

Forrás: Mirror


A fiataloknak úgy tűnik, hogy már nem elég menő szájjal inni, inkább az orrukba töltik az alkoholt, és egyre többen teszik ezt. Úgy tűnik a fiatalok mindig újítani akarnak, régebben óvszert dugdostak az orrukba, most pedig azon keresztül italoznak. Elnézve a videókat nem lehet túl kellemes élmény...
Óriási szerencséje van a kólának, hogy ennyire jóízű, mert egyébként nagyon, de nagyon egészségtelen. Kattints és ámulj! Tehát tegyük fel, hogy jóízűen elfogyasztottál egy 0,33-as dobozos kólát. Mutatjuk, mi történik a testeden belül: Az első 10 perc: 10 kávéskanálnyi cukor robban be a szervezete...
hirdetés