Sport

2015.05.18. 10:40

Kívánságműsor elöl is, hátul is

Nyírbátor - Kapott gól nélküli meccset, támadójától pedig veszélyes játékot remélt a tréner – mindkettő bejött.

Nyírbátor - Kapott gól nélküli meccset, támadójától pedig veszélyes játékot remélt a tréner – mindkettő bejött.

Nem várt túl hálás feladat a nyírbátori labdarúgókra, hiszen a tavaszi, egyben a hazai pályán elszenvedett legsúlyosabb vereségét (Jászberény, 1–5) éppen azzal a csapattal, a DVSC-DEAC-cal szemben kellett feledtetnie, amelytől a bajnokságbeli legnagyobb zakóját (1–6) kapta még az őszi szezonban. Az izgalmas, változatos összecsapáson elért 2–0-val ezt végül sikerült is elérni.

– A fiatalos lendületet taktikus, rutinos játékkal tudtuk kompenzálni, a győzelmünkhöz kellett még a remek kapusteljesítmény is, ezt el kell ismerni – foglalta össze a látottakat Kovács János, a nyírbátoriak edzője. – Éppen arról beszéltem a srácoknak a kezdés előtt, hogy jó lenne már hazai pályán lehozni egy mérkőzést kapott gól nélkül, hát, így teljesüljön minden kívánságom. Az pedig a csapat tartását bizonyítja, hogy az előző heti nagy vereséget követően sikerült talpra állnunk. Az első félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, szünet után pedig jól kezdtünk, a középkezdés utáni támadásból betaláltunk, majd egy szabadrúgást követően is eredményesnek bizonyultunk. A meccs hátralévő részére is maradtak izgalmak, ellenfelünk mindent megtett a szépítésért, jól fejelő embereik révén többször is veszélyt teremtettek a kapunknál, de Tóth Szilveszteren nem lehetett kifogni. Közben mi sem tettünk le a támadásokról, így remek csata alakult ki a pályán.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország május 19-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!