Kollégisták Babus Kupa teremtornája Naményban

A hétvégén Vásárosnaményban rendezték meg a középiskolai kollégiumok VII. Babus Kupa teremlabdarúgó tornáját.
A hétvégén Vásárosnaményban rendezték meg a középiskolai kollégiumok VII. Babus Kupa teremlabdarúgó tornáját. - © Fotó: Tancsik Róbert
Vásárosnamény – A hétvégén Vásárosnaményban rendezték meg a középiskolai kollégiumok VII. Babus Kupa teremlabdarúgó tornáját.

A viadalra Záhonytól Tiszavasváriig, Kisvárdától Csengerig szép számmal neveztek a kollégiumok, végül 14 diákotthon csapatának, több mint 120 játékosa mérte össze ügyességét, játéktudását. A selejtező csoportok mérkőzései már a reggeli órákban kezdetüket vették, a döntőre pedig késő délután került sor a városi sportcsarnokban. Albirt József testnevelő tanár úr irányításával a házigazdák gyakorlottan, kiváló szervezéssel bonyolították le a lelkes közönség által figyelemmel kísért tornát.

Az izgalmas versengés végén a tiszalöki Teleki Blanka Kollégium csapata a kisvárdai Bessenyei György Kollégium együttesével vívta a döntőt, melyet a tavalyi elsőségüket megismételve a Tisza-parti kollégisták nyertek meg. A bronzérmet a csengeri Ady Endre Kollégium gárdája szerezte meg a hazai Babus Jolán Kollégium csapata előtt.

A legjobb játékosnak járó díjat Juhász Norbertnek (Csenger), a legbiztosabb kezű kapus jutalmát Tóth Lajosnak (Vásárosnamény), míg a legeredményesebb góllövőnek járó különdíjat idén is Újvári Zsoltnak (Tiszalök) ítélték oda a jelenlévő szakemberek.

Tancsik RóbertSporthírek


hirdetés