Kollégisták dekoráltak Záhonyban

Kollégisták dekoráltak Záhonyban
Kollégisták dekoráltak Záhonyban - © Fotó: Katona Dávid
Záhony – A most folyó tanévben is meghirdették a hagyományos szobadekorációs és tisztasági versenyt a Dr. Béres József Kollégiumban, melynek zsűrizését a napokban tartották meg a diáktanács tagjai, a nevelőtanárok és a technikai dolgozók.

A diákok szobáinak otthonosságát, hangulatát, barátságosságát és nem utolsósorban a tisztaságát hónapokon át szemlézték a diákönkormányzat tagjai, az intézmény tanárai és szakalkalmazottai. A versengésben olyan szempontokat vettek figyelembe, mint a díszítő elemek hangulata, tartalmassága, a saját készítésű dekorációs elemek aránya, a szobákban folyamatosan tapasztalható rend és tisztaság, a díszítő elemek rögzítésének kíméletes volta, az egy-egy szobaközösség otthonáról kialakult összbenyomás. A pontozás összesítése után a leány és fiú folyosók legszebb szobáinak lakóit a tantermi tanulás helyett a szobai felkészülés lehetőségével és tárgyjutalmakkal ismerték el, további néhány szoba pedig dicséretben részesült.

A verseny győztese a leányoknál a II/1. (Balogh Beatrix, Ember Katalin, Erdei Gina), a fiúknál az I/31. számú szoba (Bökönyi Richárd, Csákány Martin, Iván Dániel, Nagy József) lett. A díjazottakat a Dr. Béres József Kollégiumért Alapítvány jutalmaival ismerik el. A legotthonosabb szobákról készült képeket a facebook.com/bereskoli oldalon tették közszemlére a szervezők.

– Nagy József –
hirdetés