SZON - PR cikk

2016.09.14. 09:00

A Hungária Nagycirkusz fergeteges világszámokkal érkezik Nyíregyházára

„Minket a név kötelez!”

„Minket a név kötelez!”

Kétórás felhőtlen szórakozásban lehet részük azoknak, akik ellátogatnak a nyolcadik generációs cirkuszdinasztia előadására. Évről évre új tapasztalatokkal, kiváló artistaművészekkel, bohócokkal, állatok sokaságával nyújtanak fergeteges, változatos műsort minden korosztály számára.

Az est egyik kiemelkedő produkciója: a fesztiváldíjas Elisabeth Axt légtornász számával! Világkörüli útjuk után most lépnek fel először Magyarországon a Moszkvai Cirkuszfesztivál díjnyertes bohócai, a DUO TIC-TAC! A klasszikus cirkuszi műsorok – artisták, légtornászok, bohócok – mellett, egyedülálló számokat is láthat a közönség. Az arénában egy igazi gladiátor is megjelenik, öt afrikai oroszlánnal mutat be felejthetetlen, izgalmakkal teli műsort. Szenzációs óriáshüllőshow is elkápráztatja a nagyérdeműt,

4 méteres Missisippi aligátorok, kajmánok, óriás teknősök, gigantikus méretű piton kígyók! Porondra lépnek idomított indiai elefántok, sivatagi dromedárok, afrikai zebrák, zebuk, watusik, lámák, szamarak, extra mini pónik világszínvonalú attrakciói is gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.

A Hungária Nagycirkusz, az ország egyik legnagyobb utazó cirkusza, ahol a különleges állatok egész nap szeretettel várják a látogatókat a cirkusz állatkertjében a Tesco mellett!

Legyen ott az előadásokon a Kelettel! A Kelet-Magyarország előfizetői a szeptember 15-ei és 16-ai előadásra 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőjegyeket munkanapokon 8 órától 15 óráig a Kelet szerkesztőségében (Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.). Így a gyerekjegy 2500 helyett 1250 forintba, a felnőttjegy 3000 helyett 1500 forintba kerül.

Nyíregyházi eloadások: a Tesco mellett

Szeptember 14–15–16. 18 óra

Szeptember 17., szombat 15 óra és 18 óra

Szeptember 18., vasárnap 11 óra és 15 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában