Kommunikációs képzésen az ifjúsági szervezetek Egerben

Kommunikációs képzésen az ifjúsági szervezetek Egerben
Az észak-keleti megyék ifjúsági civil szervezetei, diákönkormányzatai, informális csoportjai számára indított “Rólunk van szó!” címmel kommunikációs képzés-sorozatot még májusban a fővárosi székhelyű Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA).

A kurzus célja, hogy segítse az ifjúsági szervezetek hatékonyabb érdekképviseletét, a szervezeti kommunikációt, a társadalmi párbeszédben való részvételt, a vitakultúra fejlesztését. A kétszer három napos képzések és kétszer egynapos szakmai műhelyek változó helyszínnel májustól augusztusig kerültek lebonyolításra. Az első szakaszt Miskolcon, a záró kurzust pedig a napokban Egerben rendezték meg, négy megye tucatnyi ifjúsági szervezete munkatársainak részvételével.

Megyénket a nyíregyházi RIDENS Szakképző Iskola és az Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium ifjúsági szervezetei, a Papp Község Fejlődéséért Közhasznú Egyesület és a záhonyi Dr. Béres József Kollégiumért Alapítvány aktivistái képviselték a Norvég Civil Támogatási Alap segítségével megszervezett képzés-sorozaton. A résztvevők számos hasznos információt és gyakorlati tapasztalatot szereztek az egri napok során a szervezeti kommunikáció és a projektmenedzsment terén.

– Háda Zoltán –
hirdetés