Sport

2013.02.13. 08:55

Full extrával közlekedik a Szpari

Nyíregyháza - Elindult az újabb edzőmeccsre a Nyíregyháza Spartacus NBII-es futball csapata, ezúttal a saját busszal, ami hazai viszonylatban tökéletes környezetet jelent.

Nyíregyháza - Elindult az újabb edzőmeccsre a Nyíregyháza Spartacus NBII-es futball csapata, ezúttal a saját busszal, ami hazai viszonylatban tökéletes környezetet jelent.Egymás után érkeztek az induló keret tagjai, kimaradtak a sérültek, és akik majd később csatlakoznak az utazókhoz. A kicsik, Nikon és Patály cipelnek egy hatalmas dobozt, Germán Tomi nevetve mondja, olyan a belmagasság, hogy állva tud közlekedni, Brekk János is alaposan körbenézi a szerzeményt, amit a sofőr Ferenc László mutat be.

Az autóbusz 59 személyes, az utazó létszám többnyire 30 körül van, így akár dupla ülésen lehet kényelmesen utazni. Bent elférnek a rúgott gólok is. A kategóriájában full extrásnak mondható, ABS, klíma, GPS, tv, rádió, egészíti ki a kényelmet, akár menet közben is lehet meccs szituációt elemezni. Egy 250 km-es út, mondjuk a fővárosba nem lesz megterhelő. Indulás előtt még pár búcsúkép erejéig sikerült összeállítani a fiúkat, némi csíny azért belefért, amikor Korolovszky Gabi nyuszi fület varázsolt Csorba Szabi fejére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!