Helyi közélet

2015.07.12. 10:19

Száraz növényzet lángolt Nyíregyháza és Nagykálló között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Három hektáron égett a gyümölcsös aljnövényzete szombat délelőtt Mándokon, a Kálonga tanyán. A kisvárdai- és a záhonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Két hektáron kellett a meggyulladt tölgyes aljnövényzetét is oltaniuk a Csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltóknak szombat délben Tyukodon, a Bagolyvárnál. A tűzoltók kéziszerszámokkal fojtották el a lángokat.

Nyíregyháza és Nagykálló között az út menti száraz növényzet kapott lángra, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Egy tizennyolc négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében a benne tárolt méhész felszereléssel szombat délután Szabolcs külterületén. Személyi sérülés nem történt. Az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában