Konyha lángolt Nagyhalászban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ruhaneműk égtek egy melléképületben hétfő délelőtt Nagyarban, a Kossuth utcában. A tüzet, az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták és az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház konyhája égett teljes terjedelmében hétfő délelőtt Nagyhalászban, a Petőfi utcában. Az ibrányi önkormányzati, a nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók a helyreállításig rokonokhoz költöztek.

Vágástéri hulladék kapott lángra hétfő délután Nyírbogát és Nyírgelse között fél hektáron. A nyírbátori és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Több platánfa lehasadt ágainak az eltávolításához kérték a kisvárdai tűzoltók segítségét hétfő délelőtt a város Zrínyi terén, ahol a lelógó ágak a forgalmat akadályozták. A tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Fának ütközött egy személygépkocsi hétfőn este Mándok és Mezőladány között. A balesetben ketten sérültek meg. A záhonyi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a roncsok közé szorult sérültet feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés