Nagyvilág

2010.08.24. 17:06

Majdnem hét tonna cannabist foglaltak le Hollandiában

<p>A holland rendőrség kedden bejelentette, hogy majdnem hét tonna cannabist foglaltak le egy Amszterdam melletti raktárban. A rendőrség becslése szerint a lefoglalt marihuána és hasis értéke elérheti a negyvenmillió eurót.</p>

Az amszterdami rendőrség szóvivőjének elmondása szerint két embert tartóztattak le, miután lecsaptak a Nieuw-Vennep településen található raktárra. A két letartóztatott egyike a raktárt bérlő férfi, a másik pedig azzal gyanúsítják, hogy ő foglalkozott a csempészéssel - mondta el Claudia van Zanten.

A rendőrség még nyomoz az ügyben, és nem zárták ki, hogy újabb letartóztatások történnek. Az augusztus 17-ei rajtaütésben talált drogok származási helyéről a rendőrség nem tudott nyilatkozni. A rendőrség közlése szerint a majdnem hét tonnányi marihuánát és hasist egy konténerben rejtették el. A karton dobozokban tárolt drogokat kis csomagokba porciózva találták meg, a rendőrség közlése szerint eladásra készen.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!