“Korábban is „felébredhettek” volna az úttakarítók!”

Tóth Hanna
Tóth Hanna
Nyíregyháza – Tóth Hanna: – Sokakkal ellentétben én cseppet sem voltam boldog, amikor reggel megláttam, hogy hótakaró borít mindent. Nem szeretem a havazást, mert gyalogosan és autóval is veszélyesebbé válnak ilyenkor az utak. A járókelők gyakran nem is sejtik, hogy hóval borított jégpáncélon „táncolnak” – mesélte Hanna.

László Zsuzsanna sem kedveli a hideg téli napokat. – Kifejezetten veszélyes ilyenkor autózni! Volt már egy kisebb koccanásunk a hó miatt, szóval nem árt vigyázni, szabályosan közlekedni – tanácsolta.

László Zsuzsanna

– Látványosan lelassult a forgalom, azt hittem, soha nem érünk be a suliba! – panaszolta Arany Bence, majd hozzátette: szomorú, hogy a vakmerő autósok ilyenkor sem félnek semmitől, és merészen előzgetnek.

Arany Bence

Szabó Eszter szerint egy kiadósabb havazás után szinte azonnal megáll, lelassul az élet az utakon. – Borbányáról nehézkes volt bejutni a belvárosba. Korábban is „felébredhettek” volna az úttakarítók!

Szabó Eszter

Ágoston Alexander Sóstóhegyről buszozott iskolába. – Mindkét járat késett az útviszonyok miatt – mesélte.

Ágoston Alexander

– Hólapátolással kezdtem a reggelt. Remek testedzés, a házak előtti járdák tisztán tartása, ráadásul mindenkinek kötelessége! – mutatott rá Mészáros Attila.

Mészáros Attila

KM-PI
hirdetés