Körbálás szalma égett Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Körbálás szalma égett Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Különálló melléképületben a körbálás szalma gyulladt ki kedden délután Nyíregyházán, a Sugár utcában. Személyi sérülés nem történt, de az épületben 20 darab kiscsirkét tartottak, amelyek a tűz következtében elpusztultak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.

Száz méter hosszan az összerakott gallycsomó égett kedden délután Tarpán, a Bercsényi utcában. A helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi kedden Tiszavasváriban, a Vörösvári utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és kerekeire visszaállították. A jármű vezetőjét megfigyelésre kórházba szállították.

Egy rakomány nélküli kisteherautó és egy terepjáró ütközött kedden délután Nyíregyházán, az Alsóbadúri utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés